Pezsgőhűtő, lezáró

Tartsd hidegen pezsgődet  elegáns pezsgőhűtő segítségével. Fém pezsgőhűtő és pezsgőhűtő mandzsetta egyaránt megtalálható kínálatunkban. A pezsgőzésnek persze az elegáns pezsgőspohár is elengedhetetlen feltétele!

Rendezés:

Pezsgőhűtő mandzsetta, platinum

Márka: Vacu Vin
7.500 Ft
Cikkszám: 8714793388529
3 db raktáron

Champagne pezsgősdugó

Márka: Metaltex
3.300 Ft
Cikkszám: 8002522572500
10 db raktáron

A pezsgőhűtők még elegánsabbá, ünnepibbé varázsolják a pezsgőzést. Válassz stílusodhoz illő pezsgőhűtőt, mely gondoskodik arról, hogy a pezsgőd minél tovább hűs maradjon.

A pezsgőhűtővel a pezsgőnket tökéletes hőmérsékleten tarthatjuk és elegánsan szolgálhatjuk fel. Ez a stílusos és praktikus kiegészítő nem csak a pezsgő frissességéért felelős, hanem hozzájárul a pezsgőzés élményéhez. A pezsgőhűtők segítségével könnyedén megtarthatjuk a pezsgő ideális hőmérsékletét, hiszen a pezsgő hőmérséklete fontos az íz és a megfelelő buborékáramlás szempontjából. Egy stílusos pezsgőhűtő elegáns megjelenést kölcsönöz a bárpultnak, vagy asztalnak. A speciális pezsgődugók szorosan lezárják a pezsgősüveget, így megakadályozzák a levegő bejutását és a buborékok elillanását, így friss, akár több napi eltartható marad pezsgőnk.

A pezsgőhűtők és pezsgőlezárók a praktikum és elegancia tökéletes kombinációi.