Ajándék esküvőre, szülinapra, névnapra

Találj nálunk személyes ajándékot! Kínálatunkban megtalálható esküvői, szülinapi, névnapi, ballagási, diplomaosztó és egyéb alkalmi ajándék is. Ha tetszik a  kristálypohár, megfelelő ajándék szerinted a kulcstartó vagy képkeret, családfa képkeret, esetleg a szobor az, amit ideálisnak találsz akkor is biztosan találsz nálunk megfelelőt. A férfiaknak szóló ajándékokat is egybe gyűjtöttük, hogy könnyebb legyen a döntés. Mindenképpen nézz szét a lakásdekoráció kategória termékei között is, ahol váza, padlóváza, dísztál, faldekoráció és falióra kínálatunk vár.

Rendezés:

Amikor egy jeles esemény közeleg, akkor napirendre kell tűznünk az alkalomhoz illő ajándék megvásárlását is. Legyen szó névnapról, születésnapról vagy esküvőről, minden esetben illik meglepetéssel készülnünk, amivel kifejezzük a figyelmünket, szeretetünket. 

Széles választékban találhatsz esküvői szobrokat. Akár modern, akár klasszikus stílusvilágban keresel esküvői szobrot, nálunk megtalálod a fiatal pár otthonába illő darabot. Ha inkább egy nem mindennapi fényképkeretet ajándékoznál, akkor is jó helyen jársz. Különleges esküvői képkereteink között igazán stílusos darabokat találsz.

A diplomaosztó egy fontos mérföldkő az ember életében, mely szintén alkalmat ad az ünneplésre. Válassz diplomaosztós szobaink, bagoly szobraink közül, vagy ha ezek nem állnak közel a diplomázóhoz, akkor nézz szét lakásdekorációink között.

Babaszületésre is tartogatunk különlegességeket. Az első fogacska és hajtincs tartóink, képkereteink tökéletes ajándékul szolgálnak.

Kínálatunkban találsz a festészet szerelmeseinek Klimt: Csók festményével díszített ajándéktárgyakat, csészéket. A zenekedvelőknek is rengeteg zenei ajándéktárggyal készültünk. Nagyon kreatív, igazán személyes ajándék a családfa képkeret, amibe bele lehet tenni a szülők, nagyszülők, sőt akár dédszülők fotóját is. 

Természetesen a férfiakról sem feledkeztünk meg, hiszen az ünnepi eseményeknek gyakran ők a főszereplői. Meglepheted őket például egy pénzcsipesszel, boros, whiskys kiegészítővel, kulcstartóval, óratartó dobozzal, vagy faliórával. Az “Ajándék férfiaknak” menüpontra kattintva még sok más egyedi ötletet találsz.

Hölgyek számára bátran választhatsz lakásdekorációink közül is, a váza, szobor, faldekoráció és gyertya kínálatunk számos lehetőséget rejt.

Ha még nem tudod, hogy mit is adhatnál ajándékba, akkor a lehető legjobb helyen vagy. Nálunk ugyanis a különleges ajándékok egész tárháza vár. Férfiak és nők számára is megtalálhatod az ideális meglepetést miután körülnéztél a kínálatunkban.