A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat és hasonló technológiákat használunk. Az alábbi Adatkezelési tájékoztató linkre kattintva találsz bővebb tájékoztatást.
Elfogadom

Stílusos étkészletek

A terített asztal éke az étkészlet, tányér és evőeszköz. Megtalálható kínálatunkban elegáns tányér vagy éppen modern tányér, porcelán salátás és üveg salátás tányér, süteményes tányér, kínáló, tálaló szett és fém gyümölcskosár egyaránt. Minőségi termékeinkkel öröm a terítés.

Rendezés:

Sültes tál, 30cm, Frequency

8.700 Ft
Cikkszám: 9315121678917
4 db raktáron

Elegáns, modern tányérkészleteikkel, salátás táljainkkal, gyönyörű evőeszközeinkkel, tálalóinkkal, csodaszép szalvétáinkkal különlegesen terített asztalt varázsolhatsz akár a mindennapokban, akár  ünnepi alkalmakra.

Kínálatunkban találsz porcelán és üveg tányérokat egyaránt. Az elegáns fehér, a mintás és a színes tányérok egyaránt különleges megjelenést biztosítanak a terített asztalodnak.

A desszerthez süteményes kínálót, emeletes kínálót, desszertes tányért, fagyikelyhet, tortalapátot és desszertvillát egyaránt találsz.