A tökéletes ágyneműhuzat ismérvei

A tökéletes ágyneműhuzat ismérvei

Ahhoz, hogy zavartalanul tudjunk aludni éjszaka, nagyon fontos, hogy a megfelelő ágyneműhuzat legyen használva. Többek között a méret, illetve az anyag összetétele is rengeteget számít, de ha odafigyelünk az otthonunk esztétikájára, akkor a huzatok külső stílusjegyeire is érdemes figyelni. 

A huzat mérete fontos tényező 

Nagyon kellemetlen tud lenni, amikor az ágyneműhuzat túl nagy, mert akkor előbb vagy utóbb szinte biztosan elcsúszik benne a takaró vagy a párna. A standard méretek így néznek ki: paplanhuzat 140 cm x 205 cm, párnahuzat 70 cm x 90 cm, kispárna huzat 40 cm x 50 cm. Ezeket a paramétereket érdemes figyelembe venni, amikor hagyományos ágyneműben alszol, mert akkor nem tudsz mellényúlni. 

Mire érdemes még odafigyelni? 

A méret mellett, természetesen nem mehetünk el szó nélkül az ágyneműhuzat anyaga mellett sem. Az határozza meg többek között a puhaságát, ellenállóságát és a tisztíthatóságát is. Talán már jártál úgy, hogy olyan ágyneműben kellett aludnod, amit nem szeretett a bőröd, vagy ami túl hamar tönkrement, kifakult. Ezek mind-mind problémát jelentenek, amit érdemes szem előtt tartani vásárláskor. Az pedig már csak hab a tortán, ha a huzatnak nemcsak a mérete és az anyaga megfelelő, hanem a színe, mintája is. 

Nálunk kizárólag magas minőségű ágyneműhuzatokat találsz, amelyek tökéletesen passzolnak a standard méretű ágyneműkre. Kellemes anyaguknak köszönhetően jó érzés aludni bennük, ami pedig a kinézetüket illeti, beszéljenek helyettünk a termékfotók!

Tartalomhoz tartozó címkék: ágyneműhuzat ágyneműhuzat vásárlás