Modern kerámia vázák, egységes dekoráció

Modern kerámia vázák, egységes dekoráció

A lakberendezésben a vázák, dísztálak és virágok egysége nagyon fontos, akár egy asztal, akár egy komód dekorációjaként gondolunk rá.

Egy kerámia, vagy üvegváza egy gyönyörű, élethű művirággal képes kiemelni az enteriőr szépségét. Természetesen fontos, hogy a lakberendezési stílushoz illő kiegészítőt találjunk.

Ha minimalista stílusvilágú az otthonunk, akkor a sötét, vagy világosszürke ideális szín lehet kiegészítőinknek. Modern stílus esetén rengeteg alternatívánk van. Jó választás lehet a szürke és ezüst kombinációja, esetleg a fehér-ezüst, de bátran választhatunk modern vonalvezetésű átlátszó üvegvázát is. Amire mindenképpen figyeljünk oda, hogy ha művirágot teszünk bele, akkor ezt lehetőleg az évszaknak megfelelően tegyük. A modern vázák mellett igazán jól mutatnak a dísztálak, ezt természetesen választhatjuk a vázával azonos termékcsaládból, vagy kombinálhatod is a termékcsaládokat egymással. Tavasszal és nyáron ideális választás a tulipán. Nyáron és ősszel a rózsa gyönyörűen mutat. Télen akár egy fenyőágat is helyezhetünk a vázába, melyre egy-két díszt felakasztva ünnepivé varázsolhatjuk a teret.

A klasszikus otthonok arany világa elegáns és különleges. A strukturált váza és dísztál egyedivé varázsolja a teret, feldobja a fa monotonitását. A klasszikus elegancia jegyében a hosszú szálú élethű rózsa ideális virága a vázának.

És ha váza, akkor nem csak a stílus a fontos, hanem a méret is. A szoba hangsúlyos eleme egy magas padlóváza, bármely stílusról is legyen szó. A kerámia padlóvázákban az élethű művirágokon kívül a habvirágok is nagyon jól mutatnak. A habvirágokat célszerű azonos megjelenésű darabokból összeválogatni, de színben kombinálhatjuk a virágokat, hogy minél teljesebb legyen az összhang. A komódra, asztalra kerülő vázák, tálak, komódlámpák, szobrok választásakor figyeljünk arra, hogy a padlóvázával és egyéb kiegészítőkkel harmonizáljanak, ezeket választhatjuk egy termékcsaládból, de egy kis stílusérzékkel kombinálhatjuk is őket.

Stílus, egyediség, személyre szabott otthon, Lagadrimi.