A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat és hasonló technológiákat használunk. Az alábbi Adatkezelési tájékoztató linkre kattintva találsz bővebb tájékoztatást.
Elfogadom

Különleges ajándék, vagy esztétikus dekoráció nappalidba

Különleges ajándék, vagy esztétikus dekoráció nappalidba

A lakberendezés nem fejeződik be akkor, amikor a bútorok, lakástextilek bekerülnek a házba. Ahhoz, hogy esztétikus, nekünk tetsző otthont kapjunk, elengedhetetlenek a stílusos kiegészítők. Ha bekerültek kedvenc kerámia vázáink és a falakat is felöltöztettük, még valószínűleg érzünk valamiféle hiányt. Amik igazán személyessé tehetik a teret, amibe igazán beletehetjük az egyéniségünket, azok a szobrok.

A szobrokkal rengeteg dolgot kifejezhetünk.

Egy földgömbbel kifejezhetjük az utazás, a földrajz, a világ iránti érdeklődésünket.

A bagoly a tudás szimbóluma. A bagoly szobor bölcsességet sugároz. Dolgozószobába, nappali könyvespolcára, gyerekszobába, vagy olvasósarokba helyezve igazán stílusos kiegészítő.

Egy szerelmes pár szobor gyönyörűen mutat a család nappalijában, hiszen a szerelemszobor pozitív érzésekkel lengi át a teret.

A szív szobor a szeretetet, a szerelem, a család, az összetartozás jelképe. A szív szoborra nézve mindenkit a szeretet érzése járja át, ezáltal energiával tölti meg a szobát.

Ha ajándékot keresünk, akkor is célszerű átgondolni, hogy mi is az a kiegészítő, az a kerámia szobor, mely illik a megajándékozotthoz. Mindenképpen gondoljuk át, hogy milyen színvilágba fog kerülni a szobor és milyen dekorációk vannak már a térben. Ha odafigyelsz ezekre az apró részletekre, akkor biztosan hatalmas örömet szerzel a megajándékozottnak.