A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat és hasonló technológiákat használunk. Az alábbi Adatkezelési tájékoztató linkre kattintva találsz bővebb tájékoztatást.
Elfogadom

Lánybúcsús meglepetés

Lánybúcsús meglepetés

A lánybúcsú mindig vidám, emlékezetes esemény, melyre biztosan visz mindenki egy-egy vicces ajándékot, mely feldobja a hangulatot. Egy lánybúcsú nem is igazi kiegészítők nélkül.

De hogy mik azok a dekorok, kiegészítők, melyek szinte minden lánybúcsún ott vannak? Vegyük sorra ezeket.

Az alkalomhoz stílusos ajándék a lánybúcsús vállszalag, kitűző és a tiara. A lánybúcsús csapat sokszor visel egyforma kitűzőt, melyet a kis csapat tagjai emlékként őriznek sok-sok évig. A bátrabbak lánybúcsús lufit is választanak.

Tökéletes ajándék egy lánybúcsús bizonyítvány, mely a barátnőktől kapható legfontosabb oklevél a lányok életében. Ez az, amit kár lenne kihagyni, mivel rengeteg vidám percet szerez a résztvevőknek.

A lánybúcsús társasjáték feldobja a hangulatot, segít a megfelelő hangulat megalapozásában.

És persze kitől kaphatná a menyasszony az esküvőn viselendő kék harisnyakötőt, ha nem a legjobb barátnőitől?!

Ha komolyabb ajándékkal is meglepnétek a menyasszonyt, akkor a páros poharat, vagy pohárruhát javasolnám, melyet magukkal vihetnek az esküvőre, és ebből ihatják az első pohár italukat, mint férj és feleség.

Persze az a legfontosabb, hogy együtt legyetek. Vidám napot, jó hangulatot és emlékezetes lánybúcsút kívánok!