A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat és hasonló technológiákat használunk. Az alábbi Adatkezelési tájékoztató linkre kattintva találsz bővebb tájékoztatást.
Elfogadom

Lakástextil

A hálószoba design elképzelhetetlen klasszikus vagy modern, de mindenképpen minőségi ágynemű, ágytakaró nélkül. Ha egy új kényelmes ágynemű, minőségi krepp ágyneműhuzat, színtartó jersey lepedő, nagy méretű ágytakaró, meleg pléd vagy bambusz törölköző az álmod, akkor jó helyen jársz. Elegáns, színtartó lakástextileink minden otthonban jól mutatnak, díszpárnáinkkal feldobhatod nappalidat vagy hálószobádat, biztosan találsz olyan színvilágú prémium darabot, mely elnyeri tetszésedet!

Rendezés:

Bambusz törölköző, 50x90cm, Beige

Márka: Belmanetti
3.990 Ft
Cikkszám: 5999103303482
9 db raktáron

Az otthon melegéhez nagyban hozzájárulnak a textilek.

A minőségi lakástextilek fontosak hétköznapjainkban, hiszen a minőségi ágynemű fontos a minőségi alváshoz, pihenéshez. A pihe-puha plédek melegsége otthonossá varázsolja a teret, különleges érzetet biztosít a hálószobában, esetleg a nappaliban.

A törölközők esetén fontos, hogy amellett, hogy szép legyen és a fürdőszoba stílusához illjen, minél tovább megtartsa illatát, gyorsan száradjon, jól szívja a nedvességet. A minőségi törölközők mindezt biztosítják, így a zuhanyzás, fürdés után jó érzés belebújni a puha törölközőbe.

Lakástextiljeinket minden nap használjuk, így fontos, hogy minőségben és stílusban megfelelő darabokat válasszunk.