A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat és hasonló technológiákat használunk. Az alábbi Adatkezelési tájékoztató linkre kattintva találsz bővebb tájékoztatást.
Elfogadom

Kések, késkészletek, minőségi segítőtársak a konyhában

Kések, késkészletek, minőségi segítőtársak a konyhában

Egy igazán jó kés, késkészlet minden konyha nélkülözhetetlen eleme.

Jó minőségű konyhai kések nélkül nehéz elképzelni a főzést. Egy jó késsel könnyen szeletelhetünk, apríthatunk. Legyen szó húsról, zöldségekről, vagy kenyérről, egy megfelelő késnek mindig kéznél kell lennie.

A késkészletek általában tartalmaznak egy szakácskést, santoku kést, kenyérvágó kést, általános kést, hámozó kést, de sokszor eleme a szettnek egy élező és egy olló is. Ha a késkészlet mellett döntesz, az éppen szükséges kés mindig elérhető lesz és a kések tárolása is megoldott. Ha te szeretnéd összeválogatni késeidet, akkor a kések tárolására tökéletes megoldás a késblokk, mely védi késeidet és könnyedén elő tudod azokat venni, amikor szükséged van rá.

Persze célszerű gondot fordítani a rendszeres késélezésre is, hiszen hiába választasz minőségi kést, időről-időre célszerű ezeket a késeket is élezni, hogy visszakapjuk a penge tökéletes élét.

Válassz minőségi késeket, melyek megkönnyítik az ételek elkészítését! Jó főzést!