A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat és hasonló technológiákat használunk. Az alábbi Adatkezelési tájékoztató linkre kattintva találsz bővebb tájékoztatást.
Elfogadom

Születésnapi ajándékok a kerek szülinapokra

Születésnapi ajándékok a kerek szülinapokra

Ha már kiválasztottad a születésnapi ajándékot, de a kerek szülinapra szeretnéd azt kiegészíteni valami vicces ötletes meglepetéssel, akkor az évszámos ajándék jó választás.

A kerek szülinapok klasszikus férfiaknak szóló meglepetése az óncímkés üveg, hogy legyen mit innia az ünnepeltnek és vendégeinek – persze ez a hölgyek számára is megfelelő választás lehet kedvenc italukkal feltöltve az üveget -, a laposüveg, egy minőségi borra ragasztható borosüveg címke és az elengedhetetlen évszámos nyakkendő. Az évszámos bögrék a hölgyek és urak számára egyaránt megfelelő ajándék lehet, főleg ha szeretik egy teával kezdeni a napot.

A hölgyek szülinapi öltözékét feldobhatjuk egy évszámos köténnyel, de választhatunk számukra egy évszámos láncot, szemüveget, vagy kitűzőt is.

A szülinapok elmaradhatatlan dekorációja a lufi, melyet nem csak a gyerekek szeretnek. Az évszámos lufi vidám dekorációja a kerek születésnapoknak.

Vidám ajándékkeresést és örömteli, jó szülinapozást!