Cuki babaköszöntő ajándék és örök emlék egyben? Lehetséges!

Cuki babaköszöntő ajándék és örök emlék egyben? Lehetséges!

Ha babaköszöntő ajándékot, keresztelő ajándékot keres az ember, mindig felmerül a kérdés, hogy mi is lenne jobb. Valami olyan, amit már most használhat a gyerek, ami megfelel dekorációnak, vagy ékszer, aminek nagyobb korában örül majd? Esetleg egy játék, melynek most örül, de szinte biztosan nem marad meg felnőtt korára?

Ha engem kérdezel, akkor a tökéletes ajándék már babakorban a polcon lehet, és sosem kell egy doboz mélyén kikötnie. Mire is gondolok?

Léteznek nagyon aranyos, elegáns fogacska és hajtincs tartók, melyek jól mutatnak a polcon, és biztosan megtartja a család. Rengeteg formában elérhetőek ezek a gyönyörűségek, ládikó, hintó, alma, kedvesebbnél kedvesebb kidolgozásban. Ha ez mégsem áll hozzánk közel, akkor jó választás lehet egy gyerek evőeszköz készlet. Ez így kicsit személytelen, úgyhogy mindenképpen gravíroztassuk bele a gyerek becenevét, nevét, esetleg születési évét és rögtön egy igazán szívhez szóló ajándék születik.

Ha ez az ötlet még mindig nem az igazi, akkor válasszuk ki az általunk legkedvesebbnek tűnő fotót és tegyük képkeretbe. Egy édes képkeretben biztosan elnyeri a gyerek és szülők tetszését egyaránt.