A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény javításához cookie-kat és hasonló technológiákat használunk. Az alábbi Adatkezelési tájékoztató linkre kattintva találsz bővebb tájékoztatást.
Elfogadom

Az elegáns adventi koszorúk világa és a történet, ami a koszorúk mögött van

Az elegáns adventi koszorúk világa és a történet, ami a koszorúk mögött van

Ahogy közeledik a tél a karácsony várás izgalma beköltözik az otthonokba. Az adventi koszorúk gyertyáinak meggyújtása hosszú évtizedek óta hagyomány, de kevesen tudják, hogy honnan is ered ez a szokás. A történet a 19. századra nyúlik vissza, amikor Johann Heinrich Wichern egy árvaház kis lakói számára szeretett volna egy igazi karácsonyváró hangulatot teremteni, ezért egy fenyőágakkal díszített hordó tetején gyertyákat gyújtott meg. Minden gyertya különleges jelentést kapott. Az első gyertya a várakozás gyertyája, mely az advent kezdetét jelöli. A második gyertya az öröm gyertyája, mely az összetartozást jelképezi. A harmadik gyertya a pásztorok gyertyája, mely az „örömüzenet” hírnökeit, a pásztorokat köszönti. A negyedik a béke és a szeretet gyertyája.

Természetesen az adventi koszorúk azóta sokat változtak. Napjainkban a fém és üveg kombinációjából született különleges adventi koszorúk népszerűsége töretlenül nő a modern és minimalista otthonokban. Az elegáns fém koszorúra rögzített igazán karácsonyi hangulatot árasztó mécsestartók eleganciát hoznak az ünnepi dekorációba. Időtálló designja és minősége pedig garantálja, hogy évről-évre újra használhassuk ezt a csodaszép adventi koszorút.

Az ilyen elegáns adventi koszorúk a pislákoló mécsesek fényével nyerik el teljes ragyogásukat, megtöltve otthonod az ünnep varázslatos hangulatával.